FÜLES

Bezárkózott a gyász miatt a Linda sztárja, így próbálja feldolgozni

A 63 éves színésznő sokáig nem mozdult ki, most azonban egy utazáson próbálja majd megtalálni magát.
  • Szerző: Ripost

Egy korszak tündöklő csillaga volt, de manapság ritkábban lehet látni a 63 éves Görbe Nórát. Amióta férje, dr. Ormos Péter 2016-ban elhunyt, visszavonultan él, ám a rajongók még mindig nem feledik és ugyanúgy szeretik mint régen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A színésznő most mesélt múltról, jelenről és a jövőbeli terveiről is. Bár a kultikus Linda című sorozatnak már húsz éve vége, a televízió sokszor ismételte a népszerű produkciót, így az a legtöbbször ismételt magyar sorozat az MTVA történetében. 2020 január elejétől pedig online nézhetőek az epizódok.

Linda szerepe örökre meghatározza Görbe Nóra pályafutását, aki most is sok rajongói levelet kap. A rajongók Facebookon is csoportokat hoztak létre, ahova sok régi videót és képet töltenek fel a sorozatból, ilyenkor a színésznő nosztalgiázik egy kicsit.

„Gyakran felvetődik, hogy legyen új Linda-film és -sorozat, de azt gondolom, a sors keze, hogy nem jött össze eddig. Az biztos, a klasszikus széria sokak emlékezetében megmaradt, anno pedig több gyerek ezért választotta a küzdő sportokat is. Miló Viktória tizenegyszeres karate és kétszeres kung-fu világbajnok bokszoló egyszer egy tévéműsorban mesélte, hogy ő is a sorozat miatt választotta sportágát, sőt, egyszer farsangkor is Lindának öltözött” – árulta el a Blikknek a színésznő.

Görbe Nórát még most is felismerik az utcán, aki szinte egy percet sem öregedett 35 év alatt. Sőt, a fiatalos színésznő most zöld hajat visel. Férje halála óta azonban zárkózottan él.

„A férjem, Péter három éve halt meg, azóta elzárkózva élek, őszintén szólva nem találom magamat. Úgy érzem, hogy a gyászidőszak nagyon hosszúra nyúlt. Mióta ő nincs mellettem, nem tudok olyan társasági emberré válni, mint előtte voltam, visszahúzódtam. Inkább itthon olvastam, egyedül voltam, illetve azzal a néhány emberrel, akik hozzám igazán közel állnak. Nyáron kezdtem el keresgélni, menni, tanulni, energiával töltekezni. Nemsokára pedig elmegyek Srí Lankára, ez egy spirituális út lesz” – mondta a lapnak.

Az utazáson próbálja majd magában helyre tenni a dolgokat: „Azt, hogy el kell engednem sok mindent ahhoz, hogy tiszta lappal léphessek tovább. A férjem hosszas betegség után ment el, és azt gondolom, hogy az elmúlt egy évtizedet kell most elengednem, ezt a csomagot kell letennem. Nem tudom, hogyan lehet ennyi mindent feldolgozni, és készen állok-e egyáltalán erre, de az úton majd kiderül.”

Arról, hogy újra szerepelne-e, azt mondta, hogy ha egy Lindától teljesen különböző ötlettel keresnék fel, szívesen forgatna még.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?