FÜLES

Bíró Ica megmenekült az adósságcsapdából

A fittnesszlady már azt hitte minden odaveszett. Ám most kilábalt a bajból. Újra nyithatja szépségszalonját, ugyanis talált befektetőt, aki segített rajta.
  • Szerző: KLI

Bíró Ica nemrég összetörten nyilatkozott arról, hogy anyagilag padlóra került. A fitnesszladynek ugyanis nagy összegű svájci frank hitele van egy 100 millió forint értékű ingatlanra, amiben egykor modellképzéseit, kineziológiai és kozmetikai kezelések zajlottak, s amit be kellett zárnia.

Az eladás mellett döntött

Bíró Ica próbált befektetőt találni, hogy újraindítsa az üzletet, miután minden próbálkozása kudarcba fulladt az eladás mellett döntött. Ám a budai ingatlant nem tudta eladni, hiszen senki sem fizetett érte annyit, hogy abból törleszthesse az adósságát.
Icára most rámosolygott a szerencse. Miután nyilvánosságot kapott kilátástalan helyzete, rögtön csörögni kezdett a telefonja.

Az egész családom érzi, hogy feszültebb vagyok. Többfelé kell koncentrálnom. Nem azzal foglalkozom, amit szeretek, a sporttal, a tanítással, hanem ezt az ügyet próbálom elsimítani – idézte fel a Reflektornak Ica.

 

Jött egy ingatlanos, és jött egy régi ismerős egy óriási beruházással, és a klub, mint olyan általa már működőképes lett.

A cikkek megjelenése után egyből csörgött a telefonom. Már nem kiadó az ingatlan, hiszen közös projektbe vágtunk. Szépség, egészség, és minden, amiben én magam is részt veszek. Egyelőre még szédülök, olyan gyorsan pörögtek az események, de úgy látszik, a jóisten mindig figyel, és pont akkor küldi azt a személyt, aki segítenhet – mesélte örömmel Bíró Ica.

Nem érzem magam bűnösnek. Felvettem a hitelt, amit tisztességesen fizettem egészen addig, ameddig bírtam. Ameddig tisztességes öszeget kértek. Nem tehettem mást, amióta nem tudom fizetni, vártam a segítséget, ami nem jött, mert nem bennünket „hiteleseket” mentettek meg, hanem az ellenoldalt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?