FÜLES

Bizarr ajándékkal lepte meg magát Papadimitriu Athina

Meghökkentő részletességgel mesélt a Ripostnak egészségi állapotáról a színésznő, és azt is elárulta, hogy mivel lepte meg magát balesete emlékére.
  • Szerző: B.M.

Ahogy a %% arról elsőként beszámolt: szeptemberben, a Nemzeti Vágtán szenvedett súlyos lovasbalesetet Papadimitriu Athina. A színésznőt azonnal műteni kellett, és csak mostanra épült fel teljesen.

"Megtörtént a röntgenvizsgálat és az orvos megállapította: nagyon szépen gyógyul a lábszárcsontom. Elhagyhatom a mankót, és már a lovaglás is megengedett, aminek külön örülök, hiszen november végén a színpadon is lóháton kell majd megjelennem egy musical premierjén" - kezdte a %%-nak boldogan a színésznő, aki saját szemével is meggyőződhetett arról: hatalmas  beépített csavarok és csövek tartják egyben a lábát.

Láttam a röntgenfelvételt, amit meg is vásároltam emlékbe CD-n. Ez a csontom már soha többé nem fog eltörni: egy nagyon erős és hosszú fémcső rögzíti. Mondta is a doki, hogy egy újabb hasonló balesetnél egészen biztos, hogy a térdem vagy a bokám fog összetörni, mert a lábszárcsontom annyira stabil, hogy minden ütést kibír

- árulta el Athina, aki hozzátette, a napokban fog először lóra ülni és máris nagyon izgul.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?