FÜLES

„Sosem lepleztem le, hiába szenvedtem„ – Bochkor Gábor évekig titkos kapcsolatban élt, most szakított Alexandrával

Kiderült, hogy Bochkor Gábor nem volt magányos: több mint két éven át folytatott kapcsolatot eltitkolt szerelmével.
  • Szerző: Ripost

A csinos gyógyszerész, Demeter Alexandra szerelmes lett a nála 25 évvel idősebb műsorvezetőbe, mégsem volt mellette boldog, mert Bochkor Gábor sosem vállalta a kapcsolatukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Mindketten túl voltunk egy nagy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia, nagyon is„ – elevenítette fel a Blikknek megismerkedésük sztoriját Alexandra, aki a Music FM vendége volt, ott figyeltek fel egymásra Bochkorral. „Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel.”

Sosem lepleztem le, hiába szenvedtem attól, hogy mindenki előtt letagad. Utólag visszagondolva, komikus az egész, szinte állandóan otthon voltunk és főzőcskéztünk, de mindig felmentettem magamban, és csak reménykedtem, hogy annyi hitegetés után egyszer tényleg vállalja a kapcsolatunkat.

A rádiós minden alkalommal tagadott, amikor esetleges kapcsolatáról kérdezték, Alexandra pedig inkább kibújt a válaszadás alól, mert hitt benne, hogy lehet még „hivatalos” párja Bochkornak.

Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt. Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására„ – sóhajtott Alexandra, akit még néhány nappal ezelőtt is letagadott Bochkor, aki nem akart nyilatkozni a témában, amikor a Blikk megkereste.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?