FÜLES

„Ez nem gizdaság” – megmutatta álomszép luxusotthonát Bódi Csabi

Bódi Csabi úgy érzi, sokan nagyképűnek és kérkedőnek tartják, amiért megmutatja a nyilvánosságnak, amiért keményen megdolgozott.
  • Szerző: Ripost

Megmutatta lélegzetelállító otthonát Bódi Csabi! Az új ház minden szegletét az énekes felesége, Gina álmodta meg, ő pedig valóra is váltotta párja álmait. Csabi a TV2 Mokka című műsorában élő adásban mutatta meg az álomotthona kertjét, amit még 2016-ban kezdték el építgetni, azaz öt év kellett, hogy megszülessen a végeredmény.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Aki ismer minket személyesen, az tudja, hogy nem vagyunk nagyképűek vagy magamutogatók. Ha csinálok egy fotót vagy videót, akkor azt hogy mutassam úgy, hogy ne látszódjon a medence vagy ez a gyönyörű pergola. Aki minket ismer, azt is tudja, hogy a Bódi család a pályafutása során 518 jótékonysági eseményen vett részt. Több millió forint készpénzt adományoztunk a saját zsebünkből, és több millió forintot különböző termékek formájában juttattunk el a rászorulóknak a Bódi-család 45 éves zenei pályafutása alatt. Ez nem gizdaság, ez a valóság, nem önreklámozás – mondta Csabi, aki saját, 22 éves munkáje egyik gyümölcsének tartja a luxusotthont, ahol a feleségével és gyermekeivel él.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?