FÜLES

Duplán ünnepelnek: ezért különleges a Valentin-nap Bódi Csabiéknál

Bódi Csabi családjában nem csak a szerelmeseket ünnepelik Valentin-napon, hanem két születésnapot is.
  • Szerző: Ripost

Bódi Csabiék számára különleges jelentősséggel bír a Valentin-nap! A népszerű zenész két gyermeke is február 14-én látta meg a napvilágot: Lilien a második, Rómeó pedig a 11. születésnapját ünnepeli majd vasárnap.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek alkalmából szervez összejövetelt Csabi, azonban a vírus miatt ez most más lesz, mint a többi.

Bódi Csabiék két születésnapot is ünnepelnek Valentin-napon

Szeretné felejthetetlenné varázsolni gyermekei születésnapját
Fotó: Bódi Csabi / Facebook

Nem maradhat el a születésnapi buli

„A kislányom, Lilien, és a fiam, Rómeó is február 14-én született, Valentin-napon! Éppen ezért érthető, hogy nálunk ez egy különleges nap, hiszen mi a gyermekeim születésnapját ünnepeljük. Idén ez egy kicsit más lesz, mint eddig, ugyanis a vírus miatt nem csaphatunk nagy mulatozást, de mindenképpen szeretnénk felköszönteni a gyerekeket” – kezdte a -nak Csabi, majd hozzátette: a járvány ellenére is szeretné felejthetetlenné varázsolni a kicsik születésnapját.

„Tartunk egy kisebb összejövetelt, bulit nálunk, de természetesen betartunk minden szabályt. A gyerekekkel együtt 10-en leszünk csupán...” – fogalmazott a népszerű zenész.

Fiát egy dubaji utazással lepte meg

Két évvel ezelőtt legnagyobb fiát a 18. születésnapja alkalmából Dubajba vitte el a zenész. Az édesapa szerette volna valóra váltani Bódi Csabi Jr. álmát, ezért döntött az utazás mellett.

„Szerettem volna egy életre szóló ajándékot adni a fiamnak a 18. születésnapjára. Nagy álma volt, hogy eljuthasson Dubajba, ezért nem is gondolkoztam sokat. A születésnapján repülőre ültünk, bejártuk az egész várost, megnéztük az összes nevezetességet, a nap fénypontjaként pedig felmentünk a Burdzs Kalifa 124. emeletére is” – mondta korábban lapunknak a zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?