FÜLES

Nem titkolta, Bodrogi Gyula ebből merített erőt a gyógyuláshoz

Két héttel a balesete után, nagy lendülettel vetette bele magát a munkába a legendás színész. Bodrogi Gyulában hatalmas erő van még.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, augusztus 19-én súlyos balesetet szenvedett Bodrogi Gyula. A Nemzeti Színházban éppen egy darabot próbált, amikor egy rossz mozdulatot követően lezuhant a dobogóról.

Senki sem gondolta volna, hogy a legendás művész két héttel később újra színpadra áll majd. Ám a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész hatalmas lendülettel vetette bele magát a munkába. Bodrogi Gyula vasárnap este a Szenes Iván téren újra színpadon állt, mint meghívott vendég és műsorvezető.

Nemcsak vendég, műsorvezető is volt
Fotó: Bors

„Egy-két év és mindjárt rendbe jövök” – kezdte a jó hangulatú interjúját a művész, akivel a koncert előtt a színfalak takarásában volt lehetősége beszélnie a Borsnak. Amikor azt kérdezték, hogyan érzi magát fizikailag a humorizálás mellett, komoly gondolatokat is megosztott a lappal.

„Egy hasra esés azért nem a világ, amikor a színpadon vagyok, egyáltalán nincsenek fájdalmaim. Azért tartottam egyébként fontosnak, hogy itt legyek ma este, hogy ápoljam a kiváló és felejthetetlen Szenes Iván emlékét. Amit együtt dolgoztunk, azt megpróbáljuk újra elmondani, eljátszani, elénekelni. Ilyen közegben, csodálatos művészek és persze a tízezres közönség társaságában a gyógyulás is gyorsabban megy” – árulta el Bodrogi Gyula.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?