FÜLES

Bombázók ütötték le és rabolták el Fecsót – fotó

Persze mindez csak egy vicces Tik-Tok videóban történik meg.
  • Szerző: Ripost

Sok mindent láttunk már az éjszaka császárától, de hogy két bikinis szépség leüsse, és magával vonszolja, az még tőle is meglepő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Haver barátnők megkértek, hogy szerepeljek a Tik-Tok videójukban, hát po­én­ból elvállaltam” – vonja meg a vállát ártatlan mosollyal Fecsó. Nyilván nem volt könnyű igent mondania két gyönyörű, bikinis lánynak, akik ide-oda húzogatják.

„Egy úszóverseny után érkezem a wellnessbe, nagyon büszke vagyok magamra, le sem teszem a kupát, amit nyertem” – vázolja a sztorit Fecsó.

A lányok a Tik-Tok videójukba kérték fel szereplônek Szegedi Ferencet

„Pihenek egy napozóágyon, amikor észreveszem, hogy egy lány fulladozik a medencében. Mint egy szuperhős, kimentem, de kiderül, hogy csapda volt. Elrabolnak és a kupát is.”

Ezzel vége is a kisfilmnek. Hogy mi történik Fecsóval utána, az nem derül ki.

„Hát mi történne? A csajok kihasználják a testem, aztán eldobnak, mint egy rongyot” – neveti el magát a főszereplő. „Igazából fogalmam sincs, de lehet, leforgatjuk majd a folytatást is.”

A lány fulladást színlel, Fecsó kimenti, majd hirtelen felébred, és barátnôjével leütik a szépfiút

Egy óra alatt sikerült összehozni a csinos kis alkotást. Aki azt hinné, hogy az üzletembertől távol áll az úszás, az téved.

„A Fradiban úsztam dr. Soós Csabánál. Ifi magyar bajnok úszó voltam. Jó tanuló, jó sportoló oklevelet is kaptam a suliban. Ez már nagyon rég volt…” – teszi hozzá.

„Nem mondanám, hogy filmes karrierre vágyom, de ez a kis kaland jólesett. Hogy mit szólt a barátnőm? Semmit. Látta a videót, nevetett rajta. Szerencsére, egyáltalán nem féltékeny.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?