FÜLES

Szakítottak? Hódi Pamela válságba került

Türelmet és együttérzést kér a rajongóitól Hódi Pamela, akinek, úgy tűnik, válságba került a magánélete. Többen úgy vélik, hogy szakított a vőlegényével .
  • Szerző: RIPOST

Hódi Pamela és focista vőlegénye, Tóth Bence a koronavírusra hivatkozva ugyan már elhalasztották az idén nyárra tervezett esküvőjüket, arról azonban eddig nem esett szó, hogy a kapcsolatuk is megingott volna. A modell május elseje óta nem posztol közös fotót a vőlegényével, s ha ez nem lenne elég, akkor Pamela az utolsó bejegyzésében türelmet és együttérzést kér a rajongóitól – írja a Bors.

– (...) Vannak dolgok, amit nehéz magának a léleknek feldolgozni, biztos ismeritek azt, hogy magánélet. Egyszerűen egyes emberek nem hagynak nekem erre időt, és ami egyébként is nehéz, ők még nehezebbé teszik – kezdi az Instagram-bejegyzésében Hódi Pamela, aki május elsején „szeretetben” címmel még megosztott egy videót a vőlegényéről és kutyájáról, ám azóta nem nyilatkozott kettejükről, ami ezek szerint az édesanya követőinek is szemet szúrt.

Tóth Bencével idén nyárra tervezték az esküvőt, amit a vírus miatt elhalasztottak Pamela kiírását sokan úgy értelmezték, hogy azért nem válaszol, mert véget ért a kapcsolata

– Szívből sajnálom, amiért ennyi tisztelettel és türelemmel nem vagytok páran felém. Tudom, hogy talán nem is rosszból írjátok, csak érdeklődtök, meg hát számotokra az csak 1-2 mondat a Pamela fotója alatt, számomra pedig plusznehézség kezelni jelenleg az életemben. Én egy kis időt kérek még, úgy érzem. Bízom benne, hogy megértitek, és akik igazán kedveltek, mellettem lesznek továbbra is! Köszönöm! – zárta sorait Pamela, aki a nem szeretett volna nyilatkozni a témában.

Továbbiak itt olvashatók.

És ezeket olvastad már?