FÜLES

Botrány: Barátnője férjét szerette el a fiatal színésznő

Úgy tûnik, az ember már a barátaiban sem bízhat: a 30 éves sztár cseppet sem törődött azzal, hogy legújabb kiszemeltje egyik barátnője házastársa. Gondolkodás nélkül csábította el az öregedő férfit.
  • Szerző: BDF

Még csak egy éve annak, hogy a színésznőből divattervezővé avanzsált Ashley Olsen őszinte barátsága jeléül, különleges táskát készíttetett egyik barátnőjének, Anna Condónak. Miközben szemeit már a nő férjén legeltette.

A felültetett barátnő azért adta be a válási papírokat, mert párja, George Condo olyan társaságba keveredett, amelyhez neki egyáltalán nem fűlött a foga.

"Ha valaki ismertté válik, rengeteg ember veszi körül. Azok, akik őt körbevették, egyáltalán nem tetszettek nekem. Rájöttem, hogy muszáj őt elengednem” – mesélte Anna, akinek fogalma sem volt arról, hogy exférje kivel szűrte össze a levet. Az 59 éves képzőművész ugyanis már a nála 29 évvel fiatalabb sztárral, Ashley Olsennel alkot egy párt. A szebbik Olsen-iker pedig a hírek szerint mindent megtett azért, hogy Condo az övé legyen.

Nem tudtam, hogy együtt vannak. De nem is foglalkozom velük.

"Most úgy érzem, boldog vagyok. Egy új fejezetet nyitottam az életemben. Nagyon sok dolog van már, amiknek végre újra örülni tudok.”

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?