FÜLES

Botrány, Klapka György lánya kitálalt: A kukában landolt apám pénze!

Az Aranyember másfél évvel ezelőtt úgy hitte, parádés üzletet kötött, végül azonban egy fillér sem ütötte az örökösök markát.
  • Szerző: Ripost

2016 januárjában úgy tűnt, Klapka György parádés üzletet kötött a Gyárfás Tamás vezette úszószövetséggel. Õ volt ugyanis az egyetlen, aki vállalta, hogy ingyen és bérmentve elkészít 120 féle tervet és legyárt 64 különböző éremkollekciót a magyarországi vizes vébére. 

A %% megkereste Klapka György legkisebb lányát, Sandyt, aki apja januári halála óta átvette a családi vállalkozást. Az örökösök hatalmasat kaszálhattak volna a világbajnokságon, de sehol sem láthattunk Klapka-standot.

Így a fiatal üzletasszonyt kérdeztük arról, hogy vajon mi lett az érmek sorsa? Sandy meglepő fejleményekről számolt be, és nem is próbálta leplezni a csalódottságát. A Magyar Úszószövetség tavaly novemberben lemondott elnöke, Gyárfás Tamás ugyanis a jelek szerint nem váltotta be az ígéretét: végül mégsem Klapka kapta a gyártási jogokat, hiába dolgozott ingyen.

„Sajnos nem apámnak adták végül a lehetőséget. Azonban a próbaverziós érmek sem kerültek vissza hozzánk soha, hiába kértük tavaly óta…

Kijelenthetjük, hogy a kukában landolt az egész, nem beszélve apám befektetett munkájáról, idejéről és pénzéről

– árulta el a %%-nak Sandy. 

Hogy miként reagált az ügyre Gyárfás Tamás, és mit mondott még Sandy, elolvashatod a keddi %% napilapban!

És ezeket olvastad már?