FÜLES

Botrány! Részegen koncertezett Madonna

A Pop Nagyasszonya feldühítette a rajongóit, miután elég zavart volt koncertjén, és a helyieket gúnyolta. Egyesek szerint túl sokat ivott a fellépése előtt.
címkék:
  • Szerző: The_M

Egy Madonna-koncert általában nagy élmény mindenkinek, ám szombaton keserű szájízzel távoztak azok, akik Kentuckyban tekintették meg az énekesnőt. A Pop Nagyasszonya ugyanis folyamatosan zavartan beszélt és mozgott, a kamu akcentusával pedig gúnyt űzött a helyiekből.

A közönség annyira felháborodott és elégedetlen volt, hogy folyamatosan bekiabáltak neki, és többen részegnek titulálták.

A díva a fellépése után reagált a történtekre, és azt írta az Instagramon, hogy valóban ivott egy kicsit, mielőtt a színpadra lépett. Viszont szerinte rendkívül vicces volt az akcentusa, úgyhogy nem érti a háborgást.

Igazából az sem lenne túlságosan meglepő, ha tényleg ittas lett volna, ugyanis nincs a legjobb lelki állapotban. Legnagyobb fia, Rocco már hetek óta nem áll vele szóba, és a bíróságnak kell majd döntenie arról, hogy Madonnánál vagy az apjánál, Guy Ritchie-nél éljen.

címkék:
És ezeket olvastad már?