FÜLES

Brad Pitt új barátnője férjnél van, de engedélyt kapott a félrelépésre

A színész már egy éve kinézte magának a német modellt, ami ellen semmi kifogása sincs a férjnek.
  • Szerző: The_M

A napokban bukott le Brad Pitt, hogy új barátnője van. A hölgy egy nála majdnem 30 évvel fiatalabb német modell, Nicole Poturalski. A hölgy amellett, hogy hasonlít Angelina Jolie-ra, még jóban van azzal az Alia Shawkattel is, akivel Brad az elmúlt hónapokban hevesen ismerkedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Getty Images

Sőt, mint kiderült, Nicole férjnél van, és Pitt nem máshol, mint a férj berlini éttermében szedte fel a modellt. Tavaly augusztusban, amikor a városban járt a Volt egyszer egy... Hollywood promóciós körútján, megakadt a szeme Nicole-on, és azonnal számot cseréltek. Azóta folyamatosan udvarol a nőnek, de csak nemrégiben kerültek igazán közel egymáshoz – részben a koronavírus-járványnak köszönhetően.

trying to start my Monday cozy with @ohpolly and dreaming about my vacay #forgirlsbygirls

Ez ellen pedig semmi kifogása nincs Poturalski férjének, Roland Mary-nek. A 68 éves étteremtulajdonos a barátai szerint elég filozófikus típus, és szerinte a házasság nem a birtoklásról szól. Így nyitott házasságban élnek a 27 éves modellel, akivel van egy 7 éves közös fiuk is. Azzal viszont nem lesz annyira kibékülve Roland, ha Brad miatt el akar majd válni Nicole.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?