FÜLES

Bréking:Taxival ütközött Kulcsár Edina

Bár csak egy koccanás volt, nagyon megijedt Kulcsár Edina, amikor nemrég autóbalesetet okozott Budapest egyik forgalmas főútján. A családanya volt a vétkes fél, ezért történt a baj. Rendőrt kellett hívni a helyszínre.
  • Szerző: ej

A információi szerint a napokban taxival ütközött össze Kulcsár Edina. Az üzletasszony a Kerepesi úton ment az autójával, ám nem adta meg az elsőbbséget egy arra hajtó taxisnak: így történt a baleset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció.
Fotó: Facebook/Kulcsár Edina

Úgy tudjuk, mivel nem volt egyértelmű, ki a hibás, rendőrt hívtak, akik hosszas mérlegelés után megállapították, hogy Edina a vétkes.

„A hangulat Edina és a taxisofőr között nem volt feszült. Félreálltak, hogy ne akadályozzák a forgalmat, és megvárták a rendőröket, akik a kiérkezésüket követően megkezdték a helyszínelést” – mondta el a -nak egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

Nem ez az első eset, hogy Edinát baleset érte, 2016-ban egy négyes karambol részese volt Budapesten: az előtte lévő autó pont egy balesetet akart kikerülni, amikor satuféket nyomott, Edina pedig belecsúszott. Ahogy akkor sem, most sem sérült meg senki. Megkerestük Edináékat, akik nem tagadták a történteket, de nyilatkozni nem kívántak az ügyben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?