FÜLES

Brutális autóbalesetet szenvedett Oszter Sándor felesége

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Még most is remeg az idegességtől Oszter Sándor neje, Failoni Donatella, mert hétfőn, vétlenül ugyan, de komoly autóbalesetet szenvedett.

Jobbra: Oszter felesége / Fotó: Facebook

„Még most is nagyon ideges vagyok! Nem szoktam magam tehetetlennek érezni, de kétségbe vagyok esve, mikor lesz ennek az egésznek vége„ – mesélte a Blikknek Donatella, aki balatonrendesi házából kocsival indult a faluba vásárolni, de útközben karambolozott. „Már végeztem a kisboltban, vidáman tartottam hazafelé, majdnem otthon voltam, amikor egy huszonéves fiatalember nem adta meg a jobbkéz-szabály szerinti elsőbbséget. Hiába tapostam a fékbe, nagyon megrémültem, mert láttam, baj lesz. Össze is ütköztünk. Óriási szerencsém van, hogy nem esett bajom, mert a légzsákok valamiért nem nyíltak ki” – idézte fel Oszterné, aki hozzátette: két órán át tartott a rendőri helyszínelés, s a fiatalember elismerte, hogy hibázott.

Fotó: Szabolcs László

„Az autóm rettenetesen nézett ki, de úgy láttam, a motorjának nem esett baja. A rendőrök figyelmeztettek, nagyon lassan, óvatosan menjek vele haza„ – mesélte Donatella.

Oszter Sándor megijedt, amikor felesége beszámolt a balesetről.

„Az volt az első kérdésem: jól van-e? Megbeszéltük, hogy pénteken viszek neki egy másik autót, mert nem maradhat hetekig közlekedési eszköz nélkül egyedül a hegyen” – mondta a színész.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?