FÜLES

Családi tragédia miatt szakított a hagyományokkal Bódi Csabi

A mulatós zenész hónapok óta tervezte kislánya, Lilien keresztelőjét, azonban egy nem várt tragédia közbeszólt. Az örömteli pillanatok mellett a család gyászolt, ugyanis elveszítették Guszti testvérét.
  • Szerző: Ripost

Hiába hagyomány a hatalmas ünneplés, kislánya keresztelőjén mégsem mulatott igazán Bódi Csabi.

A zenész és családja öröme ugyanis nem lehetett teljes, hiszen pár héttel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Bódi Guszti testvére.

A gyászidőszakban így nem szerettek volna ünnepelni, azonban az eseményt már hónapokkal korábban megszervezték. A %%-nak Csabi mesélte el, milyen volt lánya keresztelője, és min kellett változtatnia a tragédia miatt.

„Sajnos a boldogságunkat beárnyékolta a családunkban történt haláleset. Édesapám testvérét veszítettük el. Emiatt nem tudtunk, és nem is akartunk egy világraszóló keresztelőt csapni. Bár azt szerettünk volna. Négyszáz főt vártunk, a helyszínt is leegyeztettük, sőt a foglaló teljes értékét is majdnem kifizettük” – kezdte lapunknak Csabi, majd hozzátette, mindent előre elterveztek, így az utolsó pillanatban kellett cselekedniük, hogy változtassanak kislányuk keresztelőjén, hiszen semmiképp sem szerették volna lemondani azt.

„A négyszáz vendég helyett csak huszonöten voltunk, szűk családi körben ünnepeltünk. Nem volt buli, sem zenekar, csak a szertartás után egy vacsora, aztán hazamentünk" – fogalmazott az énekes.

A további részleteket megtalálod a %% napilap csütörtöki számában! Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?