FÜLES

Csepregi Éva: Olyan, mintha egy magáncellából szabadultunk volna!

Az énekesnő bizakodó a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Csepregi Éva még márciusban vonult önkéntes karanténba, a korlátozások feloldásáig pedig nem is mozdult ki otthonról. Az énekesnő lapunknak elárulta, örül, hogy lassan visszaáll az élet a normális kerékvágásba, azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a járvány még nem múlt el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Az ember egy kicsit szabadabbnak érzi magát. Olyan, mintha egy magáncellából, büntetés után szabadultunk volna, és csak nézünk körbe, hogy honnan folytassuk az életünket, merre induljunk. Én például a korlátozások feloldása után elmentem kocsikázni és vásárolni. Azt kijelenthetem, hogy sokkal bizakodóbb lettem!” – kezdte a -nak Éva. Az énekesnő egyébként a karantén alatt sem tétlenkedett, zenésztársaival a nagykoncertjükön dolgoztak, illetve online előadásokkal lepték meg a rajongóikat. Bár Éváék augusztus 15-ig nem tudnak színpadra állni a közönségük előtt, az októberi Aréna koncertjük meg lesz tartva, és egy különleges fellépéssel is készülnek.

„Jelen helyzetben úgy néz ki, hogy megtartjuk október 17-én az Aréna koncertünket. Nagyon optimisták vagyunk ebben az ügyben! Mindenki dolgozik a produkción, összeállítottuk a műsort, nem tétlenkedtünk. Emellett szeretnénk csinálni egy közönség nélküli koncertet is. Bár ők nem lesznek ott, de természetesen nekik szólnak majd a dalaink” – fogalmazott a Neoton Família dívája.

És ezeket olvastad már?