FÜLES

Kiderült, titkon erről álmodozik Csepregi Éva

A Neoton Família dívája szeretné, ha hamarosan bővülne a családja egy csöppséggel.
  • Szerző: Ripost

Csepregi Éva nem titkolja, örülne, ha hamarosan egy unokával bővülne a családja! Fia, Dávid májusban kimondja a boldogító igent, az énekesnő pedig már alig várja, hogy részt vehessen a szertartáson. A kapcsolata nagyon különleges, és erős Dáviddal, és erre kifejezetten büszke is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csepregi Éva nagyon szeretne már egy unokát!

Csepregi Éva nagyon szeretne már egy unokát! Fotó: Végh István / Bors

„Dáviddal minden nap beszélünk, nagyon erős a kapcsolatunk. Büszke vagyok arra, hogy tudok neki tanácsokat adni, megfogadja azokat. Május 22-én összeházasodik a kedvesével, és hát reménykedem egy kis csemetében. Jó lenne látni egy unokát. Tulajdonképpen nekem most mindketten a gyerekeim, én nem anyós vagyok szerintem” – árulta el Éva.

Nyitott a szerelemre

Csepregi Éva közel hat éve él egyedül. A Neoton Família aranytorkú énekesnője még nem találta meg az igazi társát, de emiatt egyáltalán nem búslakodik. A sorsra bízta magát, így ha az élet úgy rendeli, ő nyitott egy új kapcsolatra.

„A szerelem nem rajtam múlik. Ha a csillagokban úgy van megírva, hogy egy társat szánnak mellém, akkor úgyis jön valaki. Még valószínűleg jön egy lelki társam, vagy valaki, akivel szívesen vagyok. Ilyen szempontból nyitott vagyok. Szeretem az embereket, szeretek beszélgetni, ismerkedni. Jó lenne valakivel őszintén kapcsolatot teremteni” – fogalmazott Éva a LifeTV Ébredj velünk extra műsorában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?