FÜLES

„Óriási kudarcként élem meg” – szomorúan jelentette be szakítását a gyönyörű műsorvezető

Czippán Anett véget vetett a párkapcsolatának, miután úgy érezte, hogy elmúlt a szerelem.
  • Szerző: Ripost

A csinos magyar műsorvezető magánélete nem hullámvölgyektől mentes. Első házassága válással végződött, ami után egy évvel később ismét rátalált a boldogság. Azonban nemrég kiderült: hat év után szakított párjával Czippán Anett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kapcsolataiból két kisfia is született, akikkel egyedülálló édesanyaként nincs egyszerű dolga.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

szeretne mindent megadni gyermekeinek, de arra is vágyik, hogy nő lehessen szerelme oldalán.

„Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit bevallok, óriási kudarcként élek meg. De szembe kellett néznem ezzel. Meg kellett ráznom magam, és tudatosítanom, hogy igen, ismét nehéz lesz, de akkor is meg kell találnom a lelki békémet, egyedül” – mondta a Story magazinnak Czippán.

A szakítás okát sem titkolta a műsorvezető, állítása szerint nem akart tovább olyan kapcsolatban maradni, aminek nem látja a jövőjét. Így nem sok választása maradt és inkább az egyedüllétet választotta.


„Azt éreztem, hogy nem ez az én utam, nem ez az én jövőm. Nem ebben a kapcsolatban fogok kiteljesedni. Két ember két irányba futott közös cél nélkül. A szerelem elmúlt, az egységünk felbomlott. Így pedig már nem lehet egy párkapcsolatot működtetni” – részletezte indokait Czippán Anett.

A műsorvezető gyermekei miatt bízik abban, hogy a válásához hasonlóan, a mostani szakítása is csendben és békében ér majd véget. Reménykedik abban, hogy ahogy a volt férjével, úgy most már volt párjával is jó kapcsolatot ápoljon a jövőben.

És ezeket olvastad már?