FÜLES

Dagad a botrány: Hajós András nem kell a TV2-nek!

A humorista kiakadását nem érti a csatorna! Szerintük visszamondani csak olyan feladatot lehet, amire fel is kértek valakit. De ez jelen esetben nem történt meg!
  • Szerző: D.E.

Egyre cifrább Hajós András és a TV2 ügye. A zenész állítja, felkérték őt a Sztárban sztár zsűrijébe. De a csatorna közölte: semmilyen felkérésről nem volt szó - írja a Bors.

Az énekes-humorista csütörtök este a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy végül nem vállalja el a felkérést, az okok között a kereskedelmi csatorna vezetőit nevezte meg. Hajós többek között arról számol be tudomásunk szerint, hogy meghozta a döntését, idén nem szerepel a Sztárban sztár zsűrijében. Arról is szó van írásában, hogy hallomása szerint a csatorna felsőbb irányítói részéről fenntartások lehetnek a személyét illetően. Hajós szerint mindenki méltatlan helyzetbe kezdett belecsúszni.

"Az mégiscsak elképesztő, hogy nyilvánosan azt mondja, nem akarja összesz...ozni magát azzal, ami a TV2-nél megy, de azért gond nélkül beülne az egyik műsorba. A TV2 folyosóin egyébként a tévéskollégák is azt mondják, talán túl sokat képzel magáról Hajós, ha azt hiszi, majd miatta gyökeres változások lesznek ott, és egyáltalán van olyan helyzetben, hogy feltételeket szabjon a visszatérésével kapcsolatban. Totális a képzavar" - mondta a lapnak egy bennfentes.

A Bors megkereste a TV2 sajtóosztályát, ők hogy értékelik a történteket. A válaszuk komoly megdöbbenést okozott!

"Meglepve olvastuk Hajós posztját, hiszen nemet csak arra lehet mondani, amire felkérik az embert, ez az idei Sztárban sztár esetében Andrással nem történt meg" - válaszolta a csatorna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?