FÜLES

Dagad a botrány, újabb fordulat Nótár Mary drámájában

Az énekesnő meglepő dologra vállalkozott, hogy bebizonyítsa igazát!
  • Szerző: Doris

Újabb fejezetéhez érkezett a Nótár Mary és volt menedzsmentje között zajló háború!

Az egyik hetilap csütörtöki számában a menedzser többek közt azt állította egykori pártfogoltjáról, hogy nem is volt terhes. Az énekesnő erre annyira felháborodott, hogy poligráfos ha­zugságvizsgálat alá vetette ma­gát, hátha így sikerül bebizonyítania igazát!

"Anyagi problémák vannak ennek az ügynek a háttérben. Illetve a volt menedzsmentem csőrét valószínűleg nagyon pisz­kál­ja, hogy nélkülük, saját erőmből is sikeres vagyok. Megpróbálnak mindenféle hülyeséggel besározni, hogy ne derüljenek ki az ő piszkos dolgaik. Nem ha­gyom annyiban, hogy meghazudtoljanak" - háborgott a Borsnak Mary.

"A poligráfos vizsgálaton megkaptam azt a kérdést is, valóban felbéreltem-e egy bér­anyát, hogy kihordja a magzatomat. Természetesen nem igaz, a válaszomat pedig igazolta a vizsgálat. Ahogy abban is igaznak mutatta, hogy soha nem ad­tam senkinek sem a petesejtemet. Egyébként pedig hogy elvesztettem-e a babám vagy nem, kivel fekszem egy ágyban vagy kivel randizok, az az én privát szférám, amihez senkinek semmi köze, nem tartozik a nagy nyilvánosságra egyáltalán" - szögezte le indulatosan.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?