FÜLES

Megdöbbentő: Damu Rolandot négy éve nem érdekli a lánya, milliós tartásdíjjal tartozik

Nyolc hónapos kora óta nem látta és nem fizetett kislánya után Damu Roland. Nem ez az első alkalom, ugyanis kisfiánál is voltak régen hasonló gondok.
  • Szerző: Ripost

Ugyan még csak ötéves a kis Maja, de nem egyszerű az élete. Jelenleg édesanyja testvére, Katalin gyámsága alatt nevelkedik, aki igyekszik egy teljes és boldog életet biztosítani a számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezzel szemben vér szerinti édesapja, Damu Roland immár több mint négy éve még csak felé sem néz, a hogyléte sem érdeklin. Az asszony állítása szerint a színész még a gyerektartást sem fizeti, aminek összegét maga jelölte ki – számolt be róla a Blikk.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Egyébként a gyámhatóság döntött úgy, hogy a kislány Katalinnál lesz a legnagyobb biztonságban, miután az édesanyát alkohol problémái miatt, úgy ítélte meg, nem tud gondoskodni róla.

Az asszony szívesen vállalta a feladatot, de nincs könnyű helyzetbe, ugyanis leszázalékolták, így nem tud teljes állást vállalni, ráadásul Maja a negyedik gyermeke lett.

„Maja és a kisfiam úgy nevelkednek, mintha testvérek lennének. Igazi cserfes kislány, rengeteget színészkedik, hasonlít az apjára. Amikor ránézek, el sem tudom képzelni, hogy lehet, hogy ennek a tündéri kislánynak az édesapja egyáltalán nem kíváncsi rá” – mondta nagyot sóhajtva a Blikknek Katalin, aki évekig tűrt, de most betelt nála a pohár.

„2017 januárja óta nem adott egy forintot sem, de nem is látta a kislányt, pedig ő maga mondta, hogy szeretne gondoskodni róla és havi negyvenezer forintot fizet. Nem tette, 2019 áprilisában a bíróság felszólította, hogy 15 napon belül fizesse ki az addigi gyerektartást és ezután is biztosítsa a havi összeget, ám erre is hiába vártam. Tavaly januárban jelentettem fel, azóta zajlik az ügy, nem értjük, miért húzódik immár másfél éve mindez. Az a pénz azonban Majáé, és én mindent megteszek, hogy meg is kapja” – jelentette ki Katalin.

Damu a feljelentés szerint mára több mint kétmillió forintnyi tartozást halmozott fel. Mindezzel szemben Maja édesanyja, Edina jó úton halad afelé, hogy visszakaphassa gyermekét. Egy éve már egy kortyot sem iszik, fix munkahelye van és rendszeresen látogatja kislányát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?