FÜLES

„Vigyázunk egymásra” – ilyen lesz a karácsony Delhusa Gjonnál

Delhusa Gjon úgy érzi, a koronavírus-járvány miatt idén sem jön össze a legszentebb ünnepen a nagy család. Szeretnének vigyázni egymásra.
  • Szerző: Ripost

Delhusa Gjon bevallotta: idén is elmarad nálunk a nagy ünneplés karácsonykor. Az énekes csak szűk családi körben tölti az ünnepet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„A nagyfiam most épp Liechtensteinben él, de mivel szigorúak az utazási szabályok és a kisfia is nagyon kicsi még, ezért nem kockáztatnak és nem jönnek. A nagy család Horvátországban, Olaszországban és Koszovóban él, de velük általában tavasz és ősz között jövünk össze, télen nem nagyon utazik senki messzire. De telefonon és videóhíváson minden karácsonykor tartjuk a kapcsolatot a nagy családdal is” – kezdte a Blikknek Delhusa, aki valószínűleg a volt feleségénél fog ünnepelni.

„Épp a napokban beszéltünk az idei karácsonyról és bár még nem döntöttük el, kinél lesz, valószínűleg a volt feleségemnél, hisz a fiam most ott lakik az unokámmal a tragédia óta. A pici még csak kilenc hónapos, ezért most az ő igényeihez igazodik mindenki. Természetesen vigyázunk egymásra, mindenki túl van már mindhárom oltásán.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?