FÜLES

Titokban tért vissza Magyarországra Demcsák Zsuzsa szerelme

A legnagyobb titokban visszatért Magyarországra Demcsák Zsuzsa indiai kedvese, Krishan – tudta meg a Ripost. A férfi szerda reggel az egyik budai buszon utazott. Mint kiderült, nevelt lányának, a 13 éves Tamarának iskolájába sietett. Vélhetően az otthon felejtett holmiját a vitte a kamasz lány után az iskolába.
  • Szerző:

Érdekes utas szállt fel szerdán reggel a Kolosy téri megállóban az egyik buszra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A visszafogott férfi olyan természetességgel ült le az egyik szabad helyre, mintha világéletében Magyarországon élt volna. Olvasónk hamar felismerte, hogy a fiatalember nem más, mint Demcsák Zsuzsa indiai férje, Krishan, így fotókat is készített a férfiról, amiért jár a 15.000 forint.

A jógaoktató végzettségű férfi október közepén utazott haza Indiába, hogy megszerezze a hivatalos dokumentumokat ahhoz, hogy Magyarországon, polgári szertartás keretein belül is feleségül vehesse a műsorvezetőt.

Krishan elutazása után néhány nappal Zsuzsa a Mokkában jelentette be, hogy az utolsó akadály is megszűnt, Krishan megszerezte a szükséges dokumentumokat.

„Jelentem, megvan a papír! Már csak a hivatalos fordítások kellenek, meg a közjegyző általi hitelesítés, de ezeket már itthon, Magyarországon is el tudjuk intézni. Megvagyunk”mondta el örömmel Zsuzsa.

A műsorvezető nagyon várta, hogy kedvese hazatérjen hozzá, ami nem meglepő, hiszen rendkívül megviselte a férfi elutazása, saját bevallása szerint belebetegedett Krishan hiányába.

Krishan vidáman telefonálgatott a buszon. Fotó: Ripost

A megtudta, a szerelmes férfi rácáfolt a kétkedők szavára, akik azt suttogták, csupán egy fellángolás a kapcsolata Zsuzsával. Nem késlekedett sokat, betartotta a szavát és amint lehetett, visszatért Magyarországra.

A fotókon jól látszik, a férfi otthonosan és magabiztosan mozog Budapesten: a buszon nyugodtan telefonált, majd leszállt az egyik megállónál és Zsuzsa gyermekeinek iskolája felé vette az irányt. Betért az intézménybe, a portán pedig leadta a rózsaszín zacskót, amit Tamara vélhetően otthon felejtett, majd az aluljárón keresztül átment a visszafelé tartó buszhoz.

A gesztus bizonyíték arra, amit a műsorvezető már többször hangoztatott: kedvese nagyon jól kijön a gyermekeivel, és aktívan kiveszi a részét a család körüli teendőkből.

További fotókért keresd a napilap csütörtöki számát!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?