FÜLES

Depressziótól szenved a Nemzet Színésze!

A sikeres színésznő elárulta: gyakran vannak nehéz időszakai! Még szerencse, hogy képes a színpadra lépve szemet hunyni a problémái felett és a szerep kedvéért teljesen átalakulni!
  • Szerző: P.D.

A Nemzet Színésze elképesztően energikus a színpadon! A 74 éves művésznő imádja í hivatását, a munka boldogsággal tölti el, de elárulta: a színházon kívül bizony nem mindig jókedvű. Nem ritka, hogy Csomós Marit depresszió kínozza.

"A színpadon sosem érzek fájdalmat, minden olyan jelenetet eljátszom, amit a magánéletemben talán nem is tudnék. Vannak azonban depressziós időszakaim, de ezeken megpróbálok gyorsan túllendülni, és csakis előre nézni, a jövőre koncentrálni. Az idő megy, fiatalabbak nem leszünk. Ezt el kell fogadni" – mondta a Kossuth-díjas művésznő, akinek a nehéz percekben is sokat segít a családja.

"Szerencsére nagyon sokan vagyunk, nagy a família. Gyakran találkozunk egymással, szeretjük a rendszeres összejöveteleket. Mindig nagy boldogsággal tölt el, ha a rokonok körében lehetek" – tette hozzá Csomós Mari.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?