FÜLES

Döbbenetes vallomást tett George Michael exe: Szörnyű, mit művelt a sztár halála után

Ezzel ütötte el az időt, amíg várta a kiérkező mentőket.
  • Szerző: Doris

George Michael volt szerelme, Fadi Fawaz egy Facebook-videóban ismerte be, hogy több fotót is készített a 2016 karácsonyán elhunyt világsztár holttestéről, miután felfedezte azt.

Fotó: Profimedia

Bár Fawaz azóta törölte a videót, a Daily Star egyik munkatársa látta, és le is írta mi hangzik el benne. A férfi elismeri, hogy több képet is őriz az énekes kihűlt és bekékült holttestéről, igaz, arra nem adott magyarázatot, hogy mégis hogy juthatott az eszébe ilyesmi.

2017 februárjában egyébként kiszivárgott az a beszélgetés, amit Fawaz a rendőrséggel folytatott, miután felfedezte a holttestet.

„Próbáltam felébreszteni, de egyszerűen nem ment. Meghalt. Tiszta kék a teste. George Michaelről van szó, szerintem elhunyt” – hallatszik a felvételen.

Fawaz és Michael 2015 nyarán
Fotó: Profimedia

Fawaz később élete legnagyobb hibájának titulálta az énekeshez fűződő románcát. A temetésről is kitiltották és egy centet sem kapott Michael 98 millió dolláros vagyonából. A sztár ugyanis a pénze nagyrészét két testvérére, Melanie-ra és Yiodára hagyta. Arra a Melanie-ra aki tragikus módon tavaly karácsonkor – pontosan négy évvel Geroge Michael halála után – elhunyt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?