FÜLES

Döntöttek az orvosok, azonnal kórházba került L.L. Junior várandós felesége

Most már tényleg bármelyik pillanatban jöhet a baba.
  • Szerző: sk

Komoly alapbetegsége miatt azonnal kórházba került L.L. Junior felesége. Az énekes és Körtvélyessy Kinga szeptember elejére várják babájukat, a várandós asszony azonban cukorbetegséggel küzd. Ezért döntöttek az orvosok úgy, hogy a várandós kismamát felügyelet alatt tartják.

„A normális cukorérték 4-5, Kingának pedig 9-10 volt. Mivel bármikor beindulhat a szülés, és akkor tíz percen belül bent kéne lennünk a kórházban, ami szinte lehetetlen, az orvos tanácsára Kinga már egy hete befeküdt” – mondta a Blikknek Junior, aki mindenkit megnyugtatott, felesége egészséges, s a babával is minden rendben van.

Fotó: Markovics Gábor

Junior tavaly augusztus végén veszítette el kisfiát, Dávidkát, s elárulta, nem szeretné, hogy a kis Lili a kisfiú születésnapján jönne világra.

„Sokan gondolják, hogy Dávidka születésnapjára tervezzük a lányunk érkezését, de ez nem igaz. A fiamnak 16-án lenne a születésnapja, és semmi esetre sem szeretnénk, ha Lili akkor jönne világra. Persze a természetet nem lehet szabályozni, de nem értem, milyen lelke van annak, aki azzal vádol, hogy a fiam, aki már az Úr mellett van az angyalok között, születésnapjára időzítjük a lányunk érkezését.”

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?