FÜLES

Hajléktalanként, az autójában él az egyik leggazdagabb sztár lánya

A legendás rapper, Dr. Dre nem hajlandó segíteni legidősebb lányának, aki komoly anyagi gondokkal küzd.
  • Szerző: The_M

Az elmúlt hónapokban az amerikai sajtó Dr. Dre válásától hangos, ugyanis 240 milliárd forintnak megfelelő összegért ment a bírósági csata. Végül a legendás rapper-producer beleegyezett, hogy a feleségének havi 90 millió forintnyi dollárt utal asszonytartásként. Emellett egy összegben még nagyjából 200 millió dollárt (!) is kifizetett Nicole-nak.

Dr. Dre mesés vagyonából nem jut a legidősebb lányának

Dr. Dre mesés vagyonából nem jut a legidősebb lányának (Fotó: Northfoto)

Ezzel szemben Dre legidősebb lánya egy fillért sem kap Eminem és 50 cent felfedezőjétől. LaTanya Young hajléktalanként él, egy bérelt autóban lakik, és ételfutárként próbálja fenntartani magát. Arról nem is álmodik, hogy a négy gyerekéről is gondoskodni tudjon, őket rábízta szerencsésebb helyzetben lévő barátokra. LaTanya többször próbált az elmúlt hónapokban segítséget kérni dúsgazdag apjától, de Dre ügyvédei mindig azt válaszolják, hogy nem jár neki támogatás. A nő ugyanis megszegte a zenész összes családtagjára és alkalmazottjára vonatkozó titoktartást, vagyis, hogy nem nyilatkozhatnak róla. LaTanya pedig tavaly beszélt az apjáról egy lapnak, aminek következményeként a rapper elzárta az addigi pénzcsapot. Január óta nem is hajlandó tudomást venni másodszülöttjéről.

LaTanya érthetően elkeseredett, és nem látja a kiutat, sőt még rosszabb helyzetbe kerülhet, ugyanis az otthonául és munkaeszközéül szolgáló kocsi bérlési díját megemelték. Ha azt nem tudja fizetni, akkor se dolgozni nem fog tudni, és aludni is az utcán fog.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?