FÜLES

Dráma a bíróságon! Milliós pert veszített Gubík Ági!

A színésznőnek nem sikerült leállítania az ellene folyamatban lévő 2,8 milliós végrehajtást. Mindent megpróbált, de veszített!
  • Szerző: T.B.

A Barátok közt sztárja egy építési vállalkozóval harcol évek óta.

"Az alpereseknek már a kilenc évvel ezelőtti készpénzfizetésnél érzékelniük kellett volna, hogy nem kaptak számlát" – hangsúlyozta elutasító ítéletében a bírónő. Ekkor már pontosan tudta Gubík Ági, hogy nem neki fog kedvezni az ítélet, és a jövő hónapban ugyanúgy levonnak majd 134 ezer forintot a fizetéséből, és az 1,4 millió forintot sem kapja vissza, amit már behajtottak rajta.

Nagy József nyugalmazott építési vállalkozó a kamatokkal együtt 2,8 millió forintot követel a színésznőtől, jóllehet, volt férje, Telihay Péter ellen is eljárást indított, de állandó jövedelem híján semmit sem tudott behajtani a színházi rendezőn. Tavaly vonták le Gubíktól az első nagyobb részletet, miután a Barátok közttől állandó fizetést kapott. Volt férje bevonásával a színésznő ezek után ellenpert indított, de indoklása gyenge lábakon állt.

Nagy József teljesítése nem igazolt. Feketén dolgozott, építési naplót nem vezetett, és a felvett előlegekről sem adott számlát. Ez ügyben a NAV is elrendelte cégének vizsgálatát

- idézte a Blikk Gubík szavait. A vállalkozót testvére képviselte a tárgyaláson.

"Miután az öcsém egészsége megromlott, és rokkantnyugdíjas lett, megszüntette a cégét, és a NAV hivatalból rendelte el a vizsgálatot, nem azért, mert kilenc éve nem állított ki néhány előlegszámlát. Sértve érzem magam, amiért Ágnes feketézéssel és számlavisszatartással vádol, de ez is azt a gyanúmat igazolja, soha nem gondolta komolyan, hogy rendezi ezt a tartozást" - mondták Nagy Józsefék.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?