FÜLES

Dráma: Veszélybe kerülhet Rékasi Károly otthona!

Egyre nyomasztóbb a színész anyagi helyzete. Nem tudni, van-e kiút! Mi lesz így velük?

Rékasi Károly padlóra került anyagilag a balesete óta. Több mint egy éve nincsen rendszeres bevétele, tartalékait felélte. A Színházi Dolgozók Szakszervezete havonta támogatja egy bizonyos összeggel, de ez nyilván kevés ahhoz, hogy biztonságban érezze magát.

"A pénztárcám jelentősen megvékonyodott, de a fiam ennek nem láthatja kárát (...) Be kellett látnom, hogy másfajta munkát kell találnom, mire ismét hazamehetek a kórházból."

Egyszerűen elkerülhetetlen, hogy ha mankóval is, de dolgozzak valamit, hogy teljes értékű, pénzkereső embernek érezzem magam végre. Olyannak, aki nem nyűg és teher a szeretteinek

- mondta a Best-nek a színész, akit ha éppen nem kezelnek, akkor számítógépes játékoknak kölcsönzi a hangját, szinkronizál.

Ráadásul anyagi gondjai közepette úgy döntött: megvásárolja Détár Enikővel közös otthonukat, a színésznőt kivásárolta a házból. Több mint 40 milliót kellett kifizetnie...

Úgy tudjuk, ez nem működött másképp: hitelt kellett felvennie Rékasinak. Bizony hatalmas teher most törleszteni a részleteket. De mi lesz, ha továbbra sem sikerül növelnie a bevételeit? Veszélybe kerül gyönyörű otthona is!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?