FÜLES

Drámai: életmentő műtéten esett át Gáspár Bea

Gyerekei miatt vállalta a veszélyes műtétet.
  • Szerző: Ripost

Pokoli hónapokon van túl a kétgyermekes családanya, Gáspár Bea. Az utóbbi években 30 kilót hízott és állandó rosszullétek gyötörték fájdalmai mellett. Végül egy életmentő beavatkozás mellett döntött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az orvosok 2017-ben diagnosztizáltak nálam pajzsmirigy-alulműködést, ami miatt cukorbetegségem is kialakult” – kezdte Gáspár Bea a Hot! Magazinnak, majd folytatta „Próbálkoztam diétákkal és mozgással is, de a sportolás is nehezemre eset, már nem bírta a lábam!”

Egyszerűen már desszert nélkül nehezen tudott meglenni, mert inzulinrezisztenciája elért egy olyan szintet, hogy csak szénhidrátot kívánt. A súlygyarapodás azonban szív- és érrendszeri betegséget, vérnyomás problémákat is okozhat, így komoly elhatározásra jutott, amit nyomos indokkal magyarázott.

„Szeretném megérni Evelin esküvőjét és Virág ballagását is, ezért bármire hajlandó vagyok a gyógyulás érdekében” – mondta könnyeivel küszködve a háziasszony.

Végül gyomorszűkítő műtét mellett döntött Gáspár Bea, amit a szolnoki Hetényi Géza Kórház gasztroenterológiai osztályán végeztek el.

„Nem akarok én topmodell lenni, de ha már visszanyerem az egészségemet és a régi formámat, nagyon boldog leszek” – mondta a beavatkozás előtt a lapnak Bea.

„Szerencsére jól sikerült a kétórás műtét: Bea orvosa, dr. Juhász Árpád kiváló munkát végzett. Hamarosan megindul majd a súlycsökkenés, és rövidesen a hormonháztartása és a cukorszintje is helyreáll” – tette hozzá immár Győzike, aki végig aggódta felesége beavatkozását és altatását.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?