FÜLES

Drámai vallomás: ismét kórházba került Majka – kiderült, miért tűnt el

Majka ismét élőben jelentkezett: elmondta, hogy mi történt vele.
  • Szerző: Ripost

„Az van, hogy vissza kellett jönnöm a kórházba, igen„ – kezdte Majka szombaton délután élőben jelentkezve YouTube-csatornáján. Majka egy hete jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. Akkor megígérte, amíg nem gyógyul meg, mindennap tájékoztatja majd a rajongóit állapotáról, így mindenki megijedt, amikor csütörtökön nem jelentkezett be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Youtube

„Úgy kezdődött, hogy a fiam születésnapjára haza akartam menni. Jobban éreztem magam. Kapott tőlem gamer monitort, ezt fel kellett vigyem az emeletre, ez nem annyira tett jót szerintem” – magyarázta Majka, hozzátéve, hogy az estét családjával töltötte, és mivel nem figyelt oda, ez megterhelő volt neki.

„Kicsit megerőltettem magam. Másnapra visszament a lázam. Annyira, hogy másnap Hajninak vissza kellett jönnie mellkas CT-re, amíg eljött, otthon maradtam a gyerekekkel. Gyakorlatilag annyira le voltam gyengülve, hogy nem tudtam a jobb oldalamról a bal oldalamra megfordulni. Ennek az lett az eredménye, hogy kiszáradtam, nem tudtam, rendesen inni„ - mondta a rapper, akinek a láza is újra felment. Ugyan estére jobban lett, lefekvés után újra belázasodott.

„Nem ittam eleget. Kialakult a szervezetemben még egy gyulladás. Tegnap óta bent vagyok a kórházban” – árulta el Majka. Megfogadta, addig nem megy haza, míg teljesen fel nem épül. Hétfőn lesz tüdőröntgene, ott dől el, hogy reagált a szervezete a gyógyszerekre és a szteroidokra.

És ezeket olvastad már?