FÜLES

Durva kommentek miatt rejtegetni fogják György herceget

Az Eb-döntőt a helyszínen megtekintő legkisebb brit trónörökös érthetetlenül durva kommenteket kapott az interneten, ami miatt a szülei kénytelenek komoly lépéseket tenni.
  • Szerző: The_M

Rendkívül cuki volt, ahogy a Wembley VIP-páholyában együtt örült a szüleivel György herceg az olasz-angol Eb-döntő első félidejében. Aztán mindenki átérezte a szomorúságát, ami kiült az arcára a honfitársai vereségekor.

Györgyre rászálltak az online trollok

Györgyre rászálltak az online trollok (Fotó: MTI)

Ám voltak olyan királyi család ellenes kommentelők, akik érthetetlenül durva bejegyzéseket tettek közzé Katalin és Vilmos legnagyobb gyermekéről. Volt, aki azért csinált viccet a hercegből, mert ugyanúgy volt felöltözve, mint az apja. Mások azon nevettek, hogy szomorú lett a vereség miatt. De akadt olyan is, aki azt kívánta, hogy az iskolában rendesen szívassa meg valaki Györgyöt, hogy megtudja, milyen az igazi élet.

A közösségi oldalakon tapasztalt negatív bejegyzések miatt Katalinék úgy döntöttek, hogy rejtegetni fogják a gyerekeiket. A lehető legkevesebb nyilvános rendezvényre viszik magukkal, főleg Györgyöt akarják óvni, hiszen rá irányul a legnagyobb figyelem trónörökösként. Erről Robert Jobson számolt be egy rádióműsorban Buckingham-palotai forrásokra hivatkozva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?