FÜLES

Durva, milyen hálaadás napi lakomát csinált Shane Tusup anyukája Szabó Zsófinál

Az edző édesanyja néhány napja megérkezett Budapestre, hogy megismerje fia új választottját, és hogy együtt ünnepeljék meg az amerikaiak kedvenc napját.
  • Szerző: The_M

Bár ezernyi jel, pletykás barát és lesifotó bizonyítja, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak, a szerelmesek még mindig nem vállalják fel egymást teljes mértékben nyilvánosan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zsófi már megismerte az anyósjelöltjét is

Zsófi már megismerte az anyósjelöltjét is (Fotó: Ripost)

Ennek ellenére, ha valaki mindkettejüket követi az Instagramon, akkor egyértelműen látja, hogy mikor, hol, mit csinálnak együtt. Csütörtökön például együtt ünnepelték a hálaadást, méghozzá egy tipikus amerikai lakomával. A menüért pedig nem más, mint Shane édesanyja felelt, aki egyenesen Amerikából repült ide néhány napja, hogy a fiával lehessen, és megismerje a színésznőt. Cheryl a királyi étkekeket feltehetően Zsófi konyhájában dobta össze, hiszen a HOT! informátora korábban elárulta, hogy Tusup már gyakorlatilag ott lakik.

A vacsoráról Shane és Zsófi is posztoltak Insta storykat, így nem nehéz megállapítani, hogy ugyanarról a menüsorról tettek fel videókat és képeket.

Ezekről a pitékről posztolt később Zsófi is

Ezekről a pitékről posztolt később Zsófi is (Fotó: Instagram)

Cheryl Tusup néhány napja szintén posztolt az Instagramra, a budapesti Nemzeti Lovardából. A bejegyzés lájkolói között pedig ott van a szintén szenvedélyes lovas Zsófi mellet az anyukája, Pálma is. Ami aligha véletlen.

Összegyült a család Cheryl posztja alatt

Összegyült a család Cheryl posztja alatt (Fotó: Instagram)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cheryl Tusup (@cheryltusup) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?