FÜLES

Egy csúnya átverés miatt kellett meghalnia Diana hercegnőnek

A legújabb információk alapján kijelenthető, ha a BBC nem veri át a hercegnőt egy interjúért, akkor még ma is életben lenne.
  • Szerző: The_M

Néhány hete Diana öccse elképesztő állítással állt elő. Charles Spencer szerint a BBC meghamisított bankszámla kivonatokat mutatott neki és Dianának is, és ezek alapján azt gondolták, a nekik dolgozó embereket lefizette a királyi család, hogy kémkedjenek. Ezért Diana igent mondott a tévécsatornának a Panorama interjúra, amiben kendőzetlenül beszélt Károly herceg hűtlenségéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Spencer gróf kijelentése óriási botrányt okozott Angliában, és ezt most fokozta a Vanity Fair egykori szerkesztője, aki a walesi hercegné jó barátja volt. Tina Brown néhány héttel a halála előtt együtt ebédelt Dianával, a hercegnő pedig ekkor elmesélte barátnőjének, hogy kirúgta a testőreit, akiket a királyi családtól kapott. Ugyanis attól félt, hogy ők is információkat gyűjtenek ellene.

Mindez azért fontos információ, mert ha az angol titkosszolgálat kötelékéből kikerült testőrök Dianával maradtak volna, akkor nem egy ittas sofőr ült volna a volánnál Párizsban, amikor az Alma alagútban végzetes balesetet szenvedtek.

Sőt nemcsak a sofőr lett volna más, de valószínűleg a lesifotósok sem tudták volna üldözőbe venni Diana és Dodi Fayed autóját, mert az ügynökök leszerelték volna őket. Vagyis összességében a hercegnő még ma is életben lenne, ha a BBC nem veri át a bankszámla kivonatokkal, és ezért ő nem rúgja ki a testőrségét. Tina szerint ezért a legnagyobb brit tévétársaságnak közvetetten köze van Diana halálához.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?