FÜLES

Egymás ellen feszült Fekete László és fia, romokban a családi béke

Fia saját elképzelései szerint vinné tovább apja hagyatékát, de ez nem tetszik Magyarország legerősebb emberének.
  • Szerző: Ripost

Fekete László Magyarország legerősebb embere, többszörös világbajnok és sikeresen szerepelt a világ legerősebb embere versenyeken is. Az utóbbi időben azonban nem a sportpályán, hanem családjában kénytelen megvívni a maga harcát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fia és László ugyanis nem értenek egyet a hazai erőversenyek kapcsán és a sportág utánpótlásának kérdéseiben sem. A konfliktust szakmai és üzleti ellentét okozhatja – számolt be róla a Blikk.

Fotó: TV2

A probléma abból fakadt, hogy mindketten saját viadalokat akartak szervezni. Ifjabb Fekete László pedig saját közösségi oldalán osztotta meg véleményét, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Azt is elmondta, még szüksége van egy kis időre, hogy mindent a nyilvánosság elé tárjon, és akkor „bombát robbant” majd.

„Nem olyan könnyű a fater fiának lenni. Eszméletlen nehéz, több ennek a negatív oldala, mint az előnye. Megdolgoztam azért, ami van, nem a fater rakta a valagam alá. Amit ő felépített, azt én ilyen feltételekkel nem akarom továbbvinni. Úgy akarom, ahogyan én szeretném. Rengeteg dologban nem értek egyet vele. Megy a harc közöttünk apuval” – mondta megdöbbentő Facebook-videójában ifjabb Fekete László, akit saját bevallása szerint megviselt a családon belüli viaskodás.

László elmondása szerint az a probléma, hogy édesapja évente, kétévente szervez versenyeket, amely a fiatal erősemberek számára nem elegendő. Próbálja átvenni a stafétát, de valaki folyamatosan akadályokat gördít elé.

„Apu felépített egy nívót, amit nekünk, gyerekeknek kell továbbvinni, de csak akkor tudunk nagyot alkotni, ha összetartó a Fekete família. A faterral nem könnyű együtt dolgozni, de nem adom fel. Fogok rendezvényeket szervezni, de azt, hogy megalázva, naponta átverve legyek, nem tűröm el. (…) Itt nem egy idegen nehezíti meg a dolgomat, hanem egy olyan ember, akire felnéztem. Üzen a támogatóimnak, hogy ne foglalkozzanak velem, ami azért elgondolkodtató” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?