Létrehozva: 2020.10.28.

Egymilliárd nézőnek mutatja meg hazánkat Palvin Barbara

Az már valószínűleg nem is számít különösebben fura párbeszédnek a legnagyobb hollywoodi sztárok között az Oscar-gála szünetében, hogy mi lesz a következő heti menü Gianni budapesti éttermében, hiszen a világ legismertebb színészei már úgy járnak kis hazánkba, mintha hazamennének. A Magyar Turisztikai Ügynökség azonban nem csak filmes téren villant nagyot mostanában…

Néhány napja jött a hír, hogy a könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV Europe Music Awards Budapestről is jelentkezik november 8-án. Azóta pedig csak kapkodjuk a fejünket a bejelentések kapcsán, így felhívtuk Szentkirályi Alexandrát, hogy kiderítsük, mit is lehet pontosan tudni eddig erről az óriási produkcióról.

Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda

„Közel 200 országban akár egymilliárd ember is nyomon követheti a műsort, így ez egy óriási lehetőség számunkra, hogy megmutathassuk hazánkat” – kezdte Szentkirályi Alexandra. „Bár 2020 turisztikai szempontból világszinten, így Magyarországon is egy nagyon nehéz év volt és úgy tűnik 2021 eleje is az lesz, nekünk készen kell állnunk arra, hogy amikor újraindul a turizmus, akkor Magyarországnak már versenyelőnye legyen. Persze, mindenki azt szeretné most tudni, mi az a négy helyszín, ami látható lesz az adásban, de ezeket sajnos még nem mondhatom el. Annyit elárulhatok viszont, hogy nem csak budapesti helyszínekkel lehet majd találkozni, Magyarország különböző arcait is meg tudjuk mutatni. Figyeltünk arra, hogy az ikonikus fővárosi helyszínek mellett legyenek olyan vidéki városok is, amelyek akár hosszabb utazásra is inspirálhatják az ide érkezőket, hiszen bőven van felfedezni való az országban.”

Az esemény szervezői biztosra mentek akkor is, amikor kiválasztották a hazai esemény házigazdáját. Ki lenne ugyanis alkalmasabb a célközönség figyelmének a felkeltésére, mint egy gyönyörű, fiatal, okos és nem utolsósorban világhírű modell. Bizony, Palvin Barbiról van szó.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

MTV Hungary (@mtvhungary) által megosztott bejegyzés,

„Azért kérték fel a szervezők Barbit, mert ő világszinten is jegyzett és ismert arc. Arról nem beszélve, hogy Palvin Barbara itt nőtt fel, innen indult a világhírű karrierje, jól ismeri nem csak Budapestet, de Magyarországot is. Én azt hiszem különösen jó választás, hiszen valaki, akinek személyes kötődése van az országhoz, sokkal hitelesebben, sokkal lelkesebben, sokkal mélyebben tudja képviselni azt, mint bárki más.”

Barbi is elmondta: nagyon boldog, hogy részese lehet ennek az események, és hogy megmutathatjuk Magyarországot a világnak – tette még hozzá Szentkirályi Alexandra.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy vajon mi lesz a menete a rendezvénynek, mennyi szerepet kap majd Magyarország a műsorban. Lesz-e például nálunk is díjátadás. A kormányszóvivő erre sokat sejtetően annyit árult el, az MTV szabályai nem teszik lehetővé, hogy erről beszéljen, de még a héten érkezik egy izgalmas hír ezzel kapcsolatban, érdemes lesz figyelni!

A nappaliból az MTV EMA vörös szőnyegére

Alig másfél hét van hátra az év egyik legnagyobb zenei eseményéig, az MTV EMA-ig, melynek virtuális vörösszőnyegére bárki felléphet, aki részt vesz a zenecsatorna játékán, és a kiválasztottak közé kerül. A „belépésért” videót kell készíteni a csatornának, a jelentkezők közül kerül majd ki a gálában megjelenő rajongócsapat. További információk az esemény Facebook-, Twitter- és Instagram-oldalán, illetve a csatorna magyar Facebook- és Instagram-oldalán.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

hirtv.hu

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

metropol.hu

Megrendülten jelentették be a hírt, elhunyt a kiváló magyar sportoló

mandiner.hu

Megkérdezte a Politico az EP-képviselőket, mit tartanak a legnagyobb problémának – ki nem találná, mi került az első helyre

origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

"A lényeg az: Győzike mindig van, volt, lesz" - Kiderült, mi várható az új Győzike show-ban

FÜLES

Még mindig eladó Zámbó Jimmy csepeli villája, komoly döntést hozott a család

FÜLES

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

FÜLES

Örülhetnek a rajongók: friss fotó jelent meg a szülinapos Lajos hercegről