FÜLES

„Egyre jobban legyengül ” – családja aggódik, hogy feladta Pécsi Ildikó

A színésznőt férje elvesztése után teljesen felemészti a gyász. Szerettei már attól tartanak, hogy elveszítette az életkedvét.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt családja egyre jobban félti a színésznőt. Pécsi Ildikóra szerettei és ápolója is egyaránt vigyáznak, de az állapota egyre csak romlik. A hozzátartozók attól tartanak, hogy lelkileg feladta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos elvesztésébe betegedett bele, hiszen ötven évig rajongással szerette és elválaszthatatlanok voltak. Férje elvesztése után hiába próbálják elhalmozni szeretettel és kedvenc ételeivel, hogy erőre kapjon, úgy tűnik magával ragadta a mély fájdalom.

„Ha szenved a lélek, a test is feladja. Egymást váltjuk Csabával, az egyik nap a fia, a másik nap jómagam megyek Ildikóhoz, és mindig mellette van az ápolója is. Sajnos, nem akar enni, ezért egyre jobban legyengül. Nagyon aggódunk érte, mert infúziót is nehezen lehet adni neki, elpattannak ugyanis az erei” – mondta a Blikknek L. Péterfi Csaba, a színésznő fogadott fia.

Fotó: Sulyok László

Augusztusban még sétálhatott a kertben, és úgy tűnt, új fejezetet nyit az életében. Hosszú idő után egymásra találtak az unokájával, Csabival. Ám egyetemi elfoglaltságai miatt az unokának kevés az ideje, így Ildikó mintha már ennek a reményét is elkezdte volna feladni.

„A minap Ildikó azt mondta nekem, elrepülne. Sajnos, a színházi elfoglaltságok csak ideig-óráig terelték el a fájdalmáról a gondolatait. Próbálom lelkesíteni” – tette hozzá a férfi.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?