FÜLES

Elárulta Gabriela Spanic, minek köszönheti fiatalos szépségét

A színésznőről meg nem mondanánk, valójában hány éves. Nagyon jól tartja magát!
  • Szerző: Ripost

Feszes idomok, hajlékony ízületek, babaarc – Gabriela Spanicról még élőben is nehéz eldönteni, hogy tulajdonképpen hány éves. A sztár a Dancing With The Stars élő adásai előtt, a TV2 stúdiójában kedélyesen beszélget mindenkivel, sürög-forog, siet, ezer fokon ég, és teszi mindezt úgy, hogy közben egy percet sem pihen az esti fellépés előtt, ahol hajnali egyig kell a topon maradnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Minden szépészeti terméket, amit használok, azt saját kezűleg készítem el magamnak. Minden a legtermészetesebb alapanyagokból készül, számtalan növényi és esszenciális olajat tartalmazva, de ami a legegyedibb, az talán az arctonikom. Sissy is ezt használta, és nekem is bevált: ez a rozmaringgal kevert arctonik” – nyilatkozta a színésznő a Bors napilapnak egy korábbi interjújában.

Szombat esti produkciójuk olyan jól sikerült, hogy a zsûrit is elvarázsolták
Fotó: Bors

„A popsim a sok tornától ilyen kerek. Bokszedzésekkel, emeléssel és guggolással értem el ezt a mostani formát. Hatvankét kiló vagyok, az elmúlt harminc évben sosem változott a súlyom két-három kilónál többet, kivéve persze a terhességem alatt, így nem vádolhat senki azzal, hogy nem foglalkozom eleget a testemmel” – jelentette ki határozottan.

Ezt a fotósorozatot Gaby hivatalos Instagram-oldalán láthatják a követôk.

 

És ezeket olvastad már?