FÜLES

Elhanyagolta családját Stohl András! Megszólalt a színész...

Az elismert színész megállás nélkül dolgozik, rengeteget fogyott az elmúlt időszakban, magánélete pedig szinte egyáltalán nincs. Mi lesz így?

Jobb formában van, mint valaha, bár többen aggódnak az egészségéért! Sokak szerint Stohl András túl sovány, lóg rajta a ruha. A %%-nak elárulta: a sok edzés miatt fogyott ilyen sokat. Muszáj sportolnia, hiszen megfelelő kondíció nélkül nehezen bírna teljesíteni a színpadon. Márpedig rengeteg előadása van: éjjel-nappal dolgozik. De mikor jut ideje a családjára?

"Az utóbbi hónapokban egyetlen szabad percem sem volt. Szinte enni sem volt időm, éjt nappallá téve forgattuk a Válótársakat, próbák voltak a színházban, és naponta előadások.

Szinte otthon sem voltam

- kezdte a színész, aki hozzátette: a feszített tempójú nyár után most egy lazább időszak következik.

"Kicsit kevesebb előadásom van mostanában, tudok venni egy pillanatnyi lélegzetet. Vadászok, és lesz végre időm a családomra is" - árulta el András.

Olyan hírek is felröppentek, hogy a színész és kedvese, Ancsika között nincs minden rendben az utóbbi időben. Magánéleti válságról suttognak színházi körökben. Bízunk benne, most, hogy Stohlnak több szabadideje lesz, egy kis romantikázásra is lesz majd idejük, és tudják rendezni a kapcsolatukat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?