FÜLES

„A nagyapám a becsület és a jó humor embere volt ” – meghatóan búcsúzott Harry herceg

Igazán őszinte szavakkal emlékezett elhunyt nagyapjára a herceg. Teljesen más stílusban búcsúzott, mint Vilmos herceg.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, Vilmos herceg szívfacsaró levéllel búcsúzott Fülöp hercegtől, a nagyapjától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cambridge hercege egy hosszú bejegyzést és egy soha nem látott, tündéri fotót osztott meg – elhunyt nagyapja emléke előtt tisztelegve. Példáját követve pedig Harry herceg is néhány megható sorral emlékezett meg nagyapjáról, ám egészen más személyiségként jellemezve őt..

Harry herceg Fotó: Northfoto

Sussex hercege azután nyilatkozott Fülöp herceg haláláról, miután várandós felesége, Meghan nélkül landolt a magánrepülőgépe Heathrowban – írja a Daily Mail.

„A nagyapám a szolgálat, a becsület és a jó humor embere volt. Hitelesen adta elő magát, éles eszével bölcs volt és bárki felfigyelt a varázsára, főleg úgy, hogy sosem tudhattad, mit mond majd legközelebb. Páratlan odaadással volt őfelsége, a királynő támasza 73 év házasságon keresztül. Tudom, hogy most mindannyiunknak azt tanácsolná sörrel a kezében: „Ó, folytassátok csak tovább” – nyilatkozta Harry herceg nagyapjára emlékezve.

Sőt merészen azt is kijelentette: „Ő volt a nagyapám: a grillezés mestere, a heccelés legendája és végsőkig pimasz személyiség.”

Az elsődleges információk szerint herceg a Frogmore Cottage-ba fog megszállni, abban a windsori kastélyban, amit még Meghannal együtt újított fel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?