FÜLES

Eljött a nagy nap: Még a násznép sem ismeri Liptai Claudia lagzijának helyszínét

Liptai Claudia és Pataki Ádám már csütörtökön kimondták egymásnak a boldogító igent egy polgári szertartás keretében, de a java csak most jön.
  • Szerző: Ripost

Ilyen még nem volt a hazai celebtörténelemben, az biztos… Miközben mindenki Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének részleteire kíváncsi, szinte egyetlen mondat sem szivárgott ki a jeles napról.

A násznép összetétele is csak sejthető, ráadásul ők maguk sem tudják, hogy pontosan hová is kell majd menniük péntek délután, hogy együtt ünnepelhessenek az ifjú párral.

Lapunk is csak egy privát beszélgetésből tudta meg, hogy milyen óvintézkedéseket tettek annak érdekében, hogy avatatlan szem ne láthasson semmit a pár lakodalmából.

Én is aláírtam a titoktartási szerződést, ami minden részletre kiterjed.

"Ez volt az alapfeltétele annak, hogy egyáltalán esélyem legyen megtudni, hogy Claudia és Ádám hová is invitálja a násznépet. Rengeteg dezinformáció kering mindenfelé, és bevallom, egyelőre magam sem tudom, merre is kell indulnom pénteken”

- kezdte az egyik meghívott vendég, aki a %% napilap pénteki számában arról is beszél, hogyan tudja majd meg a pontos helyszínt és mit tartalmazott még a szigorú titoktartási szerződés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?