FÜLES

Elképesztő bejelentést tett Cicciolina!

Hiába lépett nagymamakorba, libidója kicsit sem hagyott alább. Most úgy döntött, utoljára megmutatja a kiéhezett férfiaknak, mit tud az ágyban a kamerák előtt.
  • Szerző: B.M.

A 70’-es és 80’-as évek legismertebb hazai pornósztárja, Staller Ilona 1992-ben jelentette be: végleg abbahagyja a felnőtt filmekben való szereplést. Azóta próbálkozott az énekléssel, ám annál nagyobb sikereket ért el az olasz politikai életben, ahol liberális világszemlélete miatt tűnt ki a többi politikus közül.

Az utóbbi években nagysikerű show-műsorokban szerepel Olaszország-szerte, igencsak keresett és közkedvelt. A telefonon elérte a sokszor csak Husikának becézett művésznőt, aki éppen római otthonában pihent, és közben szívesen mesélt nekünk a terveiről.

„Egy évvel ezelőtt újra megcsináltattam a cicijeimet: ki kellett cserélni bennük az implantátumokat, mert félő volt, hogy elrákosodnak. Tízévente kés alá kell feküdnöm a saját egészségem érdekében, ennyi a szavatossága a szilikonnak”- kezdte Cicciolina, aki szerint annyira jól sikerült a beavatkozás, hogy keblei formásabbak lettek, mint valaha.

Új cicijei adták az ihletet

Ezért aztán meghökkentő gondolat fogalmazódott meg a fejében. „Évtizedek óta nem szerepeltem szexfilmben, egyáltalán nem foglalkoztam a témával, sőt, tiltakoztam ellene, hogy még valaha kamera elé álljak. Most, 65 évesen pedig ismét kedvet kaptam hozzá.

Jó adottságaim vannak, és szeretném megmutatni a világnak, hogy még ennyi idősen is lehet valaki szexi, nagymama korban is lehet kívánni a szexet

– folytatta a csinos híresség, aki így szeretne méltó búcsút venni a pornó világától. „Ezt egyfajta ajándéknak szánom a rajongóknak. Ez lesz az utolsó filmem” – árulta el Cicciolina, aki egyelőre producert keres álma megvalósításához.

A nem szeretne semmi jónak az elrontója lenni, úgy gondoltuk, segítünk Ilonának. Telefonon megkerestük Kovács 'Kovi' Istvánt, neves hazai pornó-producert, és megkérdeztük, hogy szeretne-e részese lenni Cicciolina történelmi pillanatának. „Nagyon jóban vagyunk Ilonával,

nyitott vagyok a közös munkára!”

– szögezte le a nak Kovi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?