FÜLES

Előkerült egy videó: Ekkor utáltatta meg magát Meghan a királyi családdal?

A felvétel Károly herceg születésnapján készült, és sokak szerint itt kezdődött a Megxit felé vezető út.
  • Szerző: The_M

Azt már többen elmondták, hogy Meghan Markle szinte egyik királyi alkalmazottnál sem örvend népszerűségnek, és azt is tudni, hogy a sussexi hercegné nagyon féltékeny a bánásmódra, ami Katalinnak jár. Ezek mind közrejátszottak abban, hogy eljussanak a Megxithez, és most egyesek szerint az is kiderült, mi volt az első lépés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Előkerült egy videó 2018-ból, ami a Károly herceg 70. születésnapjára rendezett kertipartin készült a Buckingham-palotában. A felvételen az látható, ahogy Harry odalép az apjához Meghan mellől, és pár szóban megbeszélnek valamit. Néhány másodperccel később pedig a sussexi hercegi pár ott is hagyta a rendezvényt. Elsőként a királyi családból.

Fotó: Twitter

Egyesek szerint a korai távozás oka Meghan volt, aki 15 perc után közölte a férjével, hogy menjenek, mert unatkozik. Harry pedig azonnal be is jelentette a távozásukat az apjának. Ezt Károly udvariasan tudomásul vette, de a családban alaposan elásta magát Meghan, hiszen megerőltethette volna magát, annak a férfinek a kedvéért, aki az oltárhoz kísérte az apja helyett. Még annak fényében sem tudta senki elfogadni a korai távozást, hogy Harryék ezen parti miatt nem tudtak nászútra menni, hiszen a rendezvény az esküvőjük után volt 4 nappal, és ezért duzzogott kicsit az újdonsült ara.

Innentől kezdve folyamatosan romlott az egykori színésznő kapcsolata az új családtagjaival, illetve a palotai dolgozókkal is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?