FÜLES

Elszólta magát a munkás: Nem hiszed el, mi nyílik a Klapka-üzletház helyén

Gőzerővel folynak a munkálatok!
  • Szerző: Doris

Végleg eldőlni látszik a Klapka-birodalom volt ékkövének számító zálogház sorsa. A sokáig lehúzott redőnyökkel, üresen álló üzlethelyiséget egy rejtélyes idegen vette bérbe, és máris megkezdték a felújítási munkálatokat. A %% megtudta: hamarosan egy kínai étterem nyitja meg kapuit a Vámház körút 9. alatt!

Gőzerővel folynak a munkálatok a 2017 januárjában elhunyt Klapka György egykori zálogházában. Bár a rácsok még mindig le vannak húzva, a %RIPOST% olvasójának sikerült úgy befotóznia a kirakatba, hogy tisztán látszik: óriási átalakítás alatt áll a belső tér. De vajon mi lesz az üzletház sorsa, ami sokáig nagyon szomorú látványt nyújtott lehúzott redőnyeivel és összefirkált kirakatával?

Nos, lapunk egy környékbelitől megtudta, hogy a rejtélyes bérlő egy kínai étteremmé alakítja át a Klapka-birodalom volt ékkövét, így ott, ahol egykor értékes ékszereket, műkincseket és festményeket vásároltak fel, és adtak el, hamarosan már az ázsiai ország gasztrokülönlegességeit kóstolhatják az éhes vendégek.

"Mivel én is a körúton lakom, feltűnt a mozgolódás a zálogház körül. Majdnem minden nap láttam az építőmunkásokat, akik délután öt óráig, megfeszített munkatempóban húzzák az igát. Egyszer, mikor lejárt a műszak, odaléptem hozzájuk, és megkérdeztem, mi lesz a zálogház helyén"

- mondta olvasónk.

Hogy pontosan mit felelt a munkás a kérdésre, azt megtudhatod a %% keddi lapszámából!

 

És ezeket olvastad már?