FÜLES

Eltűnik a képernyőről a Barátok közt sztárja

Közleményt adott ki az RTL Klub, miszerint Rékasi Károly egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem tud részt venni a forgatásokon.
  • Szerző: BDF

A színészt tavaly júniusi balesete óta újabb és újabb csapások érik. Kezdetben hihetetlen gyorsan javult az állapota, így még a Barátok közt felvételeire is idő előtt visszatérhetett. De a színész februári  műtétje komoly fennakadást okozott a széria életében.  A sorozat készítői igyekeztek mindent Rékasi állapotához igazítani, azonban ez az egészségügyi vészhelyzet már megoldhatatlan feladat elé állította őket.

Az RTL Klub ezért az alábbi közleménnyel tudatta, hogy Rékasi Károly ideiglenesen eltűnik a sorozatból.

"Rékasi Károly jelen egészségi állapota miatt nem tud részt venni a sorozat munkájában. A produkció a színész egészségi állapotával kapcsolatban több információval nem szolgálhat. A színész tavaly júniusi balesete utáni gyógyulási folyamata és rehabilitációja kezdetben nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de februári műtétje már igen. Ekkor a készítők a sorozat eseményeit bizonyos pontokon a színész állapotához igazították, valamint biztosítottak időt a gyógyulásra is. Az adott helyzet azonban tervezhetetlenné teszi a színész sorozatban való munkáját. A produkció számára fontos Rékasi Károly egészsége, így - munkaviszonyának fenntartása mellett - teljes gyógyulását követően tudja a színészt foglalkoztatni. A produkció minden tagja visszavárja Rékasi Károlyt. A sorozat készítői mindent megtesznek annak érdekében, hogy Bartha Zsolt karaktere mihamarabb visszatérhessen a Mátyás király térre."

Rékasi egyébként már hetek óta nem adott hírt magáról a Facebookon sem. Legutolsó bejegyzéseiben is meglehetősen bosszús volt, szóval tényleg nem haladhat jól a rehabilitációja.

 

És ezeket olvastad már?