FÜLES

Hoppá, visszatértek Dominikára az Exatlon Hungary tavalyi versenyzői

Cservenák Alexandra, Deres Ádám és Flórián Sándor is kiutazott a műsor harmadik évadának a forgatására.
  • Szerző: Ripost

Régi versenyzők is visszatértek az Exatlon Hungary harmadik évadának a forgatására! Cservenák Alexandra, Deres Ádám és Flórián Sándor a tavalyi epizódokból lehet ismerős a nézőknek, ugyanis mindhárman a Kihívók csapatát erősítették.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most ismét visszatértek Dominikára, és az is kiderült, hogy miért.

Exatlon győztes kupa

Korábbi versenyzők is visszatértek Dominikára, az Exatlon Hungary forgatására
Fotó: TV2

Bár biztosan sokan örülnének, ha Ádámékat újra láthatnák versenyzőként, sajnos erre nem fog sor kerülni, ugyanis az ex Kihívók ezúttal a stábban kaptak szerepet, hogy segítsék a Bajnokok és a Kihívók felkészülését, illetve a gyártási folyamatokat.

„Az újonnan induló évadban az a megtiszteltetés érhetett, hogy felkérést kaptam arra, hogy a Bajnok és Kihívó csapat edzőjeként utazzak Dominikára, illetve étkezési rutinjaikon is dolgozhassak a jobb forma és teljesítmény érdekében. Ezáltal szorosabb és még izgalmasabb versenysorozatot nyújtva Nektek. Ez számomra hatalmas dolog szakmailag is, és emberileg is, hogy rám gondoltak. Sportolókkal, élsportolókkal dolgozni abban a műsorban, ahol még nem régen versenyzőként álltam rajthoz” – árulta el az Instagram-oldalán Ádám.

Szívesen versenyeznének újra

Ádám nem tagadja, imádta az Exatlon Hungary minden pillanatát versenyzőként, azonban az új feladata valami olyat adott számára, amit elképzelni sem tudott korábban.

„Az első pár futam alkalmával nagyon is hiányzott a versenyzés. Ahogy haladtunk az idővel, elkezdődött a közös munka a srácokkal, azt éreztem, mennyire jó, hogy foglalkozhatok velük, hozzátehetek az ittlétükhöz, az étkezéseik minőségéhez, a pályán levő formájukhoz, megjelenésükhöz. Ebből a szemszögből nézve, már nem hiányzik a versenyzés, szeretem ezt csinálni itt kint. Megkérdezni futam előtt tőlük, vagy néha random beugrani hozzájuk, hogy minden rendben van-e velük, hogy van éppen a testük, lelkük. Ez pedig nekem is sokat ad vissza.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ᴀᴅᴀᴍ ᴅᴇʀᴇs (@deresadam023) által megosztott bejegyzés

Flórián Sándor később csatlakozott

Az egykori Kihívó alig pár hete tért vissza az Exatlon forgatására, így még nehezen birkózik meg azzal, hogy kívülről kell figyelnie a verseny alakulását.

„Egyelőre még nagyon furcsa kívülről nézni a futamokat, főleg hogy egy éve ilyenkor még én is részese lehettem a műsornak! A tavalyi évben nagyon büszke voltam, hogy a Kihívó csapat tagja lehettem! A szívem továbbra is kék, viszont az idei év új kihívások elé állított! Furcsa volt visszajönni, mert rengeteg emlék és élmény köt ide, de ez most mégis kicsit más... – fogalmazott.

 

Gelencsér Timi riporterként tért vissza

A Bajnokok egykori versenyzője az első évadban bejutott a legjobb női versenyzők közé, tavaly és idén pedig riporterként láthatják őt a nézők. Palik László pedig azt is elárulta, miért a szépségkirálynőre esett a választásuk.

„Beszélünk egy ifjú hölgyről, aki Magyarország Szépe, és amikor megérkezett az Exatlonba, állandóan azt üvöltöztem, hogy „Kérem, ez egy szépségkirálynő!”, mert állandóan arccal vetette bele magát a sárba, medencébe félelemérzet nélkül. Nagyon nem szépségkirálynősen viselkedett. De azért ne felejtsük el, hogy gyönyörű nő is, engem pedig ki kell balanszírozni, így leszünk mi a Szépség és a szörnyeteg” - mondta az egyik élő videójában Palik.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

És ezeket olvastad már?