FÜLES

Ez kínos, élő adásban járatta le magát Havas Henrik!

Kellemetlen pillanatoknak lehettek tanúi azok a nézők, akik kedd este a Hír TV mûsorára kapcsoltak.
  • Szerző: Ripost

Kálmán Olga műsorában először szólalt meg Havas Henrik azóta, hogy a decemberben kirobbant zaklatási botránya után az ATV úgy döntött, nem foglalkoztatja többet.

Jóllehet, a nézők magyarázatot vártak a tévéstől, helyette csupán kínos önmosdatást láthattak.

Az ATV-től menesztett műsorvezetőről az elmúlt hetekben először Baukó Éva, majd Molnár Anikó állította azt, hogy évekkel ezelőtt Havas többször szexuális ajánlatokkal zaklatta őket.

A Hír TV-n folytatott beszélgetés egyik legkínosabb pillanata kétségkívül az volt, amikor Havas szexista módon mucikámnak nevezte Kálmán Olgát.

A műsorvezetőről ráadásul azt állította, hogy szemrehányást tett neki, amiért őt nem zaklatta Havas.

„Emlékszel arra, hogy amikor először felhívtál, hogy jöjjek be hozzád, mit mondtál?” – kérdezte Havas, mire Kálmán nemmel válaszolt, ez azonban nem gátolta abban az újságírót, hogy alaposan megalázza a műsorvezetőt.

„Azt, hogy te mocskos disznó... Együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög? Ezt mondtad a telefonban” – jelentette ki Havas, mire Kálmán zavartan visszakozni kezdett. „Henrik, én ezt nem mondtam! Esküszöm, hogy nem mondtam! Engem nem raboltak el az ufók, én biztosan nem mondtam ilyet” – hárított a műsorvezetőnő, ám hiába próbálta perceken keresztül mindennek az ellenkezőjét bizonyítani.

Én viszont tudom, hogy mondtad

– zárta le a vitát Havas, aki nem csak Kálmán Olgával viselkedett különösen, Molnár Anikóról is ködösített.

Hogy mit mondott Havas az egykori Nagy Õ-ről és Baukó Éváról, elolvashatod a csütörtöki %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?