FÜLES

Fejlemény L.L. Junior kisfia ügyében: megegyezésre juthatnak a szülők

Csillapodnak az indulatok Hopp Csilla és L.L. Junior között.
  • Szerző: Ripost

Az augusztus 31-i szörnyű baleset óta először üt meg békülékeny hangot egymással L.L. Junior és gyermekeinek édesanyja, Hopp Csilla – értesült a Bors. Lapunk úgy tudja, hogy a gyermekfelügyelet kérdése – ami a tragédia óta mindkét szülő számára rendkívül fontos volt – most nyugvóponthoz közelít.

Fotó: Markovics Gábor

A felek olyan megállapodáson dolgoznak, ami mindkét fél, Csilla és Junior számára is elfogadható, Lacika számára pedig ideális. Az édesanya nyilatkozata legalábbis erről árulkodik.

„Folyamatban van az ügyünk, és Lacival mindketten a gyerekünk érdekeit tartjuk szem előtt. Azon vagyunk, hogy olyan megegyezésre jussunk, amely a legjobb Lacikának” – mondta lapunknak Hopp Csilla.

Ez közelítést és jövőbeni békét sejtet, ami óriási előrelépés, hiszen Dá­vidka halála óta a szülők nyilvánosság előtt hada­koztak egy­más­sal.

„Mindkét szülőnek száz százalékban azt kell szem előtt tartania, hogy boldog le­gyen a gyermeke – tette hozzá L.L. Junior. – Egyikünk sem akar hétvégi apuka vagy anyuka lenni. Szerintem Lacika fejlődése, tanulmányai és a fo­lya­matos nevelése szempontjából az lenne az optimális, ha két hetet nálam, két hetet Csillánál töltene.

Annak ellenére, hogy bár jogerősen megkaptam az ideiglenes felügyeleti jogot, abszolút nyitott vagyok a meg­egyezésre. Nekem az szerez örömöt, ha a gyereket boldognak látom velem és az anyukájával együtt is. Bízom benne, hogy Csillával szülőtársként sikerül konszenzusra jutnom”.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?