FÜLES

Megszólalt Fekete Dávid édesanyja, próbálja védeni a fiát

Fekete Dávid édesanyja a csütörtökön róla megjelent újságcikk után döntött úgy, hogy közleményt juttat el a TV2 szerkesztőségébe.
  • Szerző: ripost

Nyílt levélben állt ki a fia ártatlansága mellett Fekete Dávid édesanyja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszony azután döntött így, hogy csütörtökön egy cikk jelent meg róla, miszerint a fia – a zavaros üzleti ügyei miatt – őt is kisemmizte, ami miatt albérletbe kényszerült.

Fekete Dávid állítólag múlt csütörtök óta nem kereste a családját

Fekete Dávid édesanyja nyílt levelet írt (Fotó: FEM3)

„Tisztelt TV2!

Fekete Dávid anyukája vagyok, de úgy írom soraimat, mint a szenzációhajhász bulvárlapokban megszólított magánszemély, akit „földönfutóként„ jellemeztek ma reggel. Megértem és elfogadom, hogy ezekben a nehéz időkben valahogy fent kell tartani az eladási számokat, ezért pedig semmilyen hazugságtól nem riadnak vissza, de azt gondoltam, hogy van egy határ, amit erkölcsileg nem lehet átlépni. Tévedtem. A bulvár állításaival szemben szeretném Önökön keresztül az egész országgal tudatni, hogy nem vagyok földönfutó és az sem igaz, hogy albérletben élek.

Egyébként kérdezem én, hogy ehhez kinek és mi köze van? Öt perc hírnévért most mindenki félinformációkat oszt meg a családunkról, a bulvár pedig észre sem veszi, hogy a sok gerjesztett hazugsággal csak még bátrabbá tesz bizonyos bűnözői csoportokat, akik a fiam hírnevét kihasználva gazdagodtak a fiam és más emberek kárán. A médiában korábban sértettként nyilatkozó személyek közül kettőt nemrég gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség, mert az általuk bemutatott papírok valótlan tartalmát kényszer és fenyegetés szülte.

Fekete Dávid a fiam, és sem magánemberként, sem mint az édesanyja nem vagyok hajlandó semmilyen módon a nevemet adni nemtelen, hazug támadásokhoz. Kérem ezért, hogy jelen nyilatkozatomat is csak egészében közöljék azért, hogy elejét vegyük a további, hazug információk terjedésének.

Győr, 2021. április 1.

Tisztelettel:

K. Klára” – olvasható a tenyek.hu-ra kikerült levélben.

Az asszony tehát hisz a fia ártatlanságában, jóllehet, a Megasztár negyedik szériájának egykori ezüstérmese fölött összecsaptak a hullámok.

Alig egy hónapja írta ki Dávid a Facebook-oldalára, hogy válik egyéves ikergyermekei anyjától, a 23 éves Reginától. A bejegyzést követő napon már a TV2 Mokka című műsorában ismerte el, hogy kölcsönösen megcsalták egymást a feleségével.

Ezután több károsultja is előkerült, és saját maga is bevallotta, hogy százmilliókkal tartozik, miután befuccsolt a győri használautó-szalonja. Igaz, ő úgy fogalmazott, hogy ő maga is áldozat, és nem szándékosan keveredett ekkora bajba.

Az ügyről a Tények Plusz is készített korábban interjút az állítólagos károsultakkal, amit itt tekinthetsz meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?